tirsdag 14. februar 2012

Livet som studentlapp

Birk visste lite om at han skulle bli studentlapp når han flyttet fra sin trygge mor i en alder av åtte uker.Først var han ikke helt klar over hvordan studentlapptilværelsen fant seg.  Derfor startet han med å være riktig sint på bøkene ( viser til tidligere inlegg Birk vs. lovsamlingen) nettop fordi at når bøkene kom opp fikk ikke lilleBirk oppmerksomhet! Han prøvde å bite i dem. de smakte godt, men ble fjernet fort og erstattet med andre tyggeting.



Birk kunne ikke riktig forstå hvorfor nederste hyllen var tom for bøker når alle andre var fulle... Men fant fort ut at det var en kjekk soveplass når de dumme bøkene først måtte hoppe høyere opp...

Desverre varte ikke dette heller så lenge... Bokhyllen krympet mer og mer.. Ganske jevnt frem til nå egentlig. Nå ser den ut til å ha stoppet å krympe... Men desverre måtte den krympe såpass at Birk ikke lenger hadde plass i den... Ei uinder sengen, eller nattbordet. Rart at møblene skal få sånne krympefaser plutselig! Når ikke Birk lenger kunne gnage på bøker eller jakte på dem var det virkelig på tide å finne ut hva en studentlapp egentlig gjør. Han skjønte raskt at et hovedpoeng er å reise kollektivt. Det synes Birk er helt fint ;)



Så begynnte det sakte men sikker å gå opp for Kong Birk at det rett og slett er ganske fint å være studentlapp! For studentlapper er nemlig nesten aldri alene! Studerende mennesker ( sånne som nistirrer i bøker hele dagen) kan velge å lese hjemme, eller på lesesaler. Heldigvis er mine studenter sånne hjemmelesere, og dermed nesten alltid hjemme! Riktig så fint å være sammen med noen hele tiden;)

Og Birk gikk fra å være sint på de dumme bøkene, til å sjarmere dem i senk! Det var lite taktisk å bite i dem fant han fort ut, Men å dumpe ned i fanget til nistirrere, og plante det umotståelige trynet sitt mitt i boken, det er GARANTERT kos! For ingen kan vel motstå dette?

Det går ikke! ( man er ikke lapp for ingenting, her skal utnyttes det som utnyttes kan! )


 Så sånn går nå dagene! Birk sitter i vinduet og speider:


Henger på sofakanten for å få mer kos:




Og han sover ved vår side:











 


Men aller best av alt er nok at midt på dagen, type når alle folk er på jobb, solen står høyt på himmelen og skiløypene er tømt med folk, da går studenter og studentlapper på langtur! Ut i skogen opp i trærne! Og det kan man rett og slett leve med;)










(desverre er studenter ofte dårlige til å huske kameraet på tur. Må være fordummende med all denne lesingen når man ikke kan huske sånt!)

Så her var ett lite inblikk i studentlapptilværelsen ;) Nå skal jeg egentlig lese ( derfor ble dette inlegget til!) , Birk har nok en gang vært på tur med begge to, og sover sliten og fonøyd ved min side ;) Tror nok han har slått seg til ro med å være studentlapp noen år til, for det er slettes ikke værst!

17 kommentarer:

  1. Frost trivdes veldig godt som studentlapp og han "tvang" meg til å ta pauser fra lesingen og skrivingen. Helt ypperlig!

    SvarSlett
    Svar
    1. ja! Det er virkelig helt ypperlig! Selskap og pauser ;P Har overgangen fra studentlapp til arbeidslivlapp gått bra da? Selv om det ikke blir aktuellt her på mange år!

      Slett
  2. Herlige bilder av en herlig hund som virkelig lever livets glade dager :)

    SvarSlett
  3. NYDELIG! For en fantastisk samling bilder! Fint å se det er flere lapphunder som lever det gode liv som studentlapper (: Kjenner det blir rart når jeg skal ut i praksis fra høsten av og jobb etter jul O.o

    SvarSlett
  4. Flotte bilder av flotte Birk. Livet som studenlapp er slett ikke å forakte tror jeg:o)

    SvarSlett
  5. Et lykkelig liv som studentlapp. Heldig gutten deres som har det så bra :-) Mange flotte og herlige bilder :-)

    SvarSlett
  6. Eg trur Heino savnar livet som studentlapp!! Det er verkeleg fint å ha matmor og matfar rundt seg heile tida, og kunne gå tur midt på dagen medan det fortsatt er lyst ute! Sukk..

    SvarSlett
    Svar
    1. Hehe, det er herlig ja, men ser da ut for meg som Heino lever livets glade dager uansett;) Vi får nyte det så lenge det varer!

      Slett
  7. Eg stooorkoser meg med bilder av herlig, lykkelige studentlappen, flotte beskrivelser!!! Ingenting er bedre enn å sjå ein hund som virkelig har funnet roen i sin familie, det varmer mitt hjerte <3<3<3

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen tusen takk Eva! Så hyggelig å høre! Vi er heldige ;)

      Slett
  8. For et herlig knippe ed bilder Kristine ;) Å Birk som er opphavet til utroligt mange flotte lappekallenavn ;) hihi..Hils studentlappen fra oss da! Slafs og sleik fra mammsen!

    SvarSlett
    Svar
    1. takk og takk;) Er ikke mangel på bilder av denne karen akkurat! Slafs tilbake til mams!

      Slett
  9. Så godt skrevet og fotografert! Likte spesielt bildet med hodet i boka og DET bedårende blikket:)

    SvarSlett