mandag 26. september 2011

Vaskeekte tannløs ridgelapp!

Hva skjedde egentlig? For to måneder og to dager siden hentet vi vårt nye lille håp, vår stolthet, vår drøm! En perfekt liten pelsball som så vidt hadde fire labber og en liten søt nese....


Og når jeg våknet i dag, innså jeg at vi nå sitter med en tannløs Ridgelapp. Det krever vel mer forklaring kanskje... Birk er blitt Even tannlaus... Det er logisk nok.... Og lille klumpen på 4 kg veier nå 11..... Ridgelapp, why?

Jo nettop fordi valpepelsen langs ryggraden er byttet ut med en striere, svartere, lengre og blankere pels.. (HYYYl! No more valpepels ..!!. ) Nettop av den grunn, ser han nå ut som en tannløs Ridgelapp (ridge etter Rhodesian Ridgeback) Riktignok går ikke pelsen feil vei, men det ser passe teit ut uansett! Har ikke fått tatt noe bilde som illustrerer det godt.. jobber med saken, men på bildet fra fire måneder der han ligger i senga kan man skimte en glinsende stripe langs ryggraden!

Her er Birkus 3 mnd



Og Birk 4 mnd:



  Dårlige fire måneder bilder. Jeg vet. Kameraet har ikke fått være med på tur i det siste:S Mobilbilder...

Verdens beste ridgelapp <3

4 kommentarer:

  1. Hahaha, det er den beste dagen: når du våkner og tenker "hvem er du?!"

    Og så er dem så fine i disse vokseperiodene sine, Frost gikk gjennom en ille periode hvor det så ut som han hadde Harry Potter briller rundt øynene, helt mørk. Han så deprimert ut og jeg skal innrømme at det finnes lite bilder fra denne tiden. Han så ikke ut! I hvertfall ikke på bilder.

    Frost har for øvrig beholdt den myke valpepelsen sin rundt ørene, så kan godt være at godklumpen deres beholder litt:) Selv om den krepper seg i regnet så Frost ser ut som Bon Jovi tidlig 80-tall...

    SvarSlett
  2. Hei!

    Har en lappegutt som er en måned eldre en din, og fysøren så like de er! Kjenner meg igjen i perioden dere er i nå; tassen her er ferdig med tannfelling nå da (takk og lov! Ble lei av blodflekker overalt), og ridgen hans har vokst seg over hele ryggflaten. Bare valpepels igjen på sidene av magen nå nå + halve halen (her har det, flatterende nok, kommet voksenpels i flekker), er helt rart! Hvor ble det av den lille bylten vi hentet i begynnelsen av sommeren? Men ridgelapper er de søteste altså :D

    (Har ikke blogg selv, men leser alle lappeblogger jeg kommer over med glede - og spesielt artig er det jo disse som har lapper på alder med min egen :) )

    SvarSlett
  3. Nydelige Birk - med hele livet foran seg :-)

    SvarSlett
  4. Ja slabedaskalderen er morsom..Beina er for lange, nesa for smal, ørene for store..ridge stripen lyser som på en punker, tennene dingler. å de er litt snøvlene når de løper ;) Jaja, godt det kommer bedre tider!

    Men de er nå herlige også da!

    SvarSlett