onsdag 15. august 2012

Bilderas; Venabu

Her kommer en noe forsinket ( og alt for stor) bildesamling fra noen herlige dager på Venabu i sommer.

Som vanlig advarer jeg, 1000 bilder av samme sak, Birk!

Veldig morro å lese og se bilder av alle som var på Biri. Håper virkelig vi kan være med neste år, siden det ikke var mulig for oss i år. Også er vi nå påmeldt til Stavanger, noen som har tenkt seg dit? :)

Uansett har vi litt av hvert av planer fremover. De neste dagene består av lappelek både torsdag og lørdag ( evnt søndagen i stedet). Det gleder vi oss veldig til, for det er en stund siden sist av  ulike grunner! Så flere spennende, morsomme dager i møte for oss og Birkebølla! ;) Kamera blir selvfølgelig med! Stas med masse besøk langveisfra ! :D Blogger kommer det sikkert ;)

For en gangs skyld er det faktisk noen bilder av noe annet innimellom også!  



Håper noen liker bildeoverdosen;) Enjoy!
















hehehe ;)








Snorkellapp! Obligatorisk med trynet neddi ved vann!





Birk elsker mose! Spesiellt type flyvemose!

Birk møtte en gjeng med flyvemoser og ble umiddelbart "Birk mosedreper"




Verdens fineste Mosebjønn <3








Birk møter Shawn ( les. sau, kallt Sauen Shawn) For første gang i livet!


Masse Shawner!












Trofast og oppmerksom;)




 
Verdens beste venn ;)












Birken selv storkoste seg på fjellet, og om kveldene var han sliten og sov frosk som han pleier ;)

Verdens søteste frosk <3


Og grunnen til at vi ikke kunne kommer på Biri i år var at vi i Januar bestemte oss for å tibringe en snau uke slik:



Slettes ikke vondt, og en god avkopling, men fjelltur med Birken er MYE bedre ;) Og Biri selvflgelig :P

Oppdatering fra uken kommer så fort jeg klarer ;)

13 kommentarer:

  1. Flotte bilder!!! Men du og du så flatt det var der?

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk og takk;) hehe, ja, det ser jo flatt ut! Tror det kommer litt ann på hvor man går, men jeg er ikke kjempekjent :P

      Slett
  2. Herlighet så mange fine bilder, det så jo ut som en fantastisk tur i fjellet. Og vakre Birk, jeg syns han er så flott. Morsomme bilder av mosetrollet - han ser ut til å ha en enorm personlighet.

    Frost syns Shawner (haha) er fryktelig gøy, de som alt annet kan og skal lekes med. Så Frost er i bånd rundt sau. Frost inntar for øvrig akkurat samme froskestilling som Birk.

    Håper dere får til Biri neste år, jeg håpte dere var der i år, men den gang ei:) Men jeg skjønner godt at det særdeles blå vannet lokket mer!

    Stine

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk Stine! For en utrolig hyggelig melding;) Han har en enorm personlighet, det har du rett i! Aldri vært borti lignende jeg! ;) Morro at du ser det ut fra bildene:P

      Han er litt av en artig skrue denne karen her!

      Hehe, høres ut som Birk kan blir rimelig lik Frost når det kommer til Shawner. Så bånd er en god ting. Vi brukte faktisk flexiline for første gang der oppe.. er jo egentlig litt imot det.. men synes det var en grei løsning for å "gå løs" når det var båndtvang og Shawner i området!

      Så gøy at han ligger frosk enda! Håper Birk og gjør det videre, for det er så søtt! Men mamma Mira ligger visst også frosk enda.! Er Frost røntget? Fikk høre av ei som så han lå sånn at det "i hvertfall ikke var noe galt med hoftene på han"... Kan det stemme tror du?:P

      Vi skal virkelig få til Biri neste år håper jeg, og så hyggelig at du tenkte på oss der oppe! Det er jo bare så koselig! Er så glad vi har blitt "kjent" med så mange lappefolk! En herlig gjeng ;)Håper vi kan treffes både før Biri og på Biri;)

      Slett
  3. Når skal dere til Stavanger? Vi bor her, så det hadde vært gøy å få sagt hei. Kanskje vi også skal melde oss på (med null erfaring. Det blir sikkert gøy) :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Vi lurer på helgen det er utstilling i Orre? 2 helgen i september! ;)Meld dere på! Det hadde vært koselig;)

      Slett
    2. Håper vi ser dere i morgen. Vi er ikke meldt på, men Kira skal få litt miljøtrening tenkte jeg. :)

      Slett
    3. Hei.! Vi fikk desverre ikke lov til å dra, da Birk ble bitt av huggorm for noen uker siden måtte vi utsette vaksineringen fordi kroppen hans hadde mer enn nok å jobbe med ;( Dermed ikke tilatelse til å være på utstillingen en gang! Håper vi får til å møte dere en annen gang, og at dere fikk trent og kost dere alikevel!

      Slett
  4. Frost er røngtet, både A på skuldre og hofter. Jeg har også hørt at om de ligger "frosk" så er alt bra med hoftene deres, men samtidig så har jeg hørt at det ikke har noe å si. Så jeg vet egentlig ikke.

    Treff før Biri hadde vært kjempekoselig og veldig trivelig at dere skal dit neste år!

    Stine

    SvarSlett
  5. For noe herlige bilder, ble helt bergtatt jeg! men bildene av Birk er selvfølgelig finest, OMG for en fin hund dere har ;)

    SvarSlett
  6. Utrolig kule mosejaktbilder! :D

    SvarSlett
  7. Haha! Er liv i deg enda! O store ssb:-D

    SvarSlett