lørdag 18. februar 2012

Det berømte reketrikset

Vet det er mange som har spurt etter film på reketrikset vårt. Vel, her kommer endelig en film som viser det.. Litt dårlig i og med at det er filmet inne, men tror dere ser poenget! Lyden er fjernet, så greia ( for de som ikke så poeget) er at når vi sier "reeka" så legger han seg på ryggen og spreller med bena i luften:P Foreløpig bare fremben som er med... Kanskje vi får med bakbena etterhvert! Uansett verdens beste reke <3


Og bare for å sprite opp en litt bildeløs blogg kommer et bilde fra kvelden her: Nok en gang Birk som dytter nesa si midt i boken for å få kos;)


Vi har slengt på litt annet når vi først klippet sammen en film, litt morsomme stunder, og vårt andre forsøk på agillity! Birk er jo straks ni mnd, så ingen hinder er hoppet enda, men i og med at canisbanen står der så alt for nærme der vi bor så er det jo veldig morro å leke litt og ha det gøy med det! Som sagt er dette filmet andre gang vi lekte oss der. Ser vi må få han til å trave og ikke gallopere over for å være nær alle feltene som skal til, men som sagt var hovedpoenget at vi skulle kose oss litt med gøy og avveksling sammen. Vi prøver oss nok ikke på noe stort før han er gammel nok og vi får meldt oss på et ordentlig kurs! Men foreløpig synes vi alle tre det var veldig morro, så dette må vi prøve oss på etterhvert!

Håper dere liker vår lille film! I dag har vi også hatt besøk av bror Eero! Så skal legge ut bilder av det når jeg får tid! Og for dere som vil se en del av triksene Birk kan fra før og ikke har fulgt oss fra start har vi en triksefilm med litt annet morro her: http://mirobirk.blogspot.com/2011_10_01_archive.html

Ellers skal jeg og Birk kose oss i stallen i morgen! ;) Ha en strålende helg;) Snurr film!

12 kommentarer:

  1. Ååh, for en fantastisk gladfilm! Reketrikset må testes ut her og, noe så søtt :D Og så flink Miro var på agilitybanen! Håper dere gjør mer av det :D

    SvarSlett
    Svar
    1. Hehe, gladfilm var veldig hyggelig;) Reketrikset er gull! Tusen takk;) Og lykke til med reka!

      Slett
  2. Skal teste ut noen av triksene til Reka deres på Leo de nærmeste dagene ;) Moro med agility lapp, fortsett med det :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Hehe, lykke til med omvandling av leo til reke;)

      Slett
  3. Hehe, det der er jo bare en morsom hund!! Og så reketriks da, åssen kom dere på DEN ideen ;) Kjempe kos..flink agilityhund også!

    SvarSlett
    Svar
    1. hehe, definitivt verdens beste;) Og morsomte:) Nei du, det var bare noe som fallt meg inn, men morro, det er reke det! takk takk!

      Slett
  4. Hehe, utrulig bra triks då! Han er jo berre såå søt!! :) Og superflink på agilitybana allerede - imponert, eg! :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk;) Så hyggelig med respons!

      Slett
  5. Åååh så herlig film! Han virker så glad og fornøyd!! Kjempefin agilitybane, hvor er det den ligger? Utorlig søtt triks han kan også, flinke gutten det!

    SvarSlett
    Svar
    1. takk;) Banen er den såkallte canisbanen. Den ligger i frognerparken ( vigelandsparken ) i oslo, nesten innerst i parken bak hundehjørnet :D

      Slett
  6. Gry, Milli og Tjorven21. februar 2012 kl. 04:02

    Helt utrolig bra triks. Må berømme både dere som "fant opp" trikset OG Birk, som gjør det til 20 i stil:o)

    SvarSlett
    Svar
    1. Hehe;) Takk! Er nok flere en Birk som kan det vil jeg tro, men han er definitivt en finfin reke! ;)

      Slett