tirsdag 28. februar 2012

Kong Birk blir stor!

Vi må vel fortelle litt om helgens løp, så her kommer en liten rapport med noen få bilder ( denne gangen mener jeg det!) av hva vi har drevet med! ;)

Jeg kan ta med at forrige helg var like begivenhetsrik som denne. Først besøk av selveste Eero på lørdagen, og en lang stalltur etterfulgt av middag på Lørenskog. Birk er selvfølgelig med på alt ;) Men nå et referat fra helgen vår:

Fredagen startet vi dagen med en langtur i parken med verdens beste Rikke og Bentley;)


Bentley er en svær kar, som nok synes Birk var en dæsj barsnlig! Spesiellt når han var feig nok til å henge fast i all den fine pelsen.. Men gutta var imponerende flinke og gikk fint på tur, etterfulgt av kafebesøk som ekte oslohunder må på av og til;) Rett og slett en ordenlig kosetur;)



Ble litt oppmerksomhet på oss, men det er jo ikke så rart når man har med seg selveste b-gjengen på tur! ;)

Her er vakre Bentley:


Senere på fredagen toget vi til Eidsvoll for hyggelig middag den sjeldne gangen selveste onkel Audun er hjemme;) Birk mener man toger oppned. Vi er ikke helt sikre på om vi er enig i det. Ble desverre ikke noen bilder av oppnedtoghund, men ett av Birk som ventet på toget forrige helg. Da vi skulle spise middag hos familien Rostad. Slapphund?

 Og ett som viser avslappet KongBirk på vei fra Eidsvoll til Lørenskog lørdag.
 Lørdagen gikk vi tur på Eidsvoll før vi dro til Lørenskog. Birk var med i stallen. Hanne fikk ri Drømmen og jeg kunne ha kontroll på Birk med hesten på tur;) Det var supert!
Birk har veldig godt av det;) Han vil helst leke med den store store hunden... Draumur er vel ikke helt enig.. Han synes vel den lille logrende greia er en anelse teit, og er ikke helt overbevist når han får stadige nusser på nesen. Men snille er de begge to, så med litt mer trening skal vi nok få noen supre turer sammen, alle tre!

Søndagen var en stas dag for Birk ( og oss). Birk fikk endelig møte lille Luna ( Lapprikets Tammie om jeg ikke tar helt feil?) Vi visste at Luna var liten, men kanskje ikke så liten? Hun veier halve Birk, men gud så nydelig! .Og så har hun jo noen måneder mindre på rumpa ;) Og størrelse hadde i grunn ingenting å si, for hun klarte fint å holde følge med monsterbølla vår! Jeg hadde egentlig tenkt å stjele henne med meg hjem og plutselig ha to lappiser! Men det aner meg at de ville merket om hun var borte. Desverre. De koste seg i hvertfall gløgg ihjel begge to tror jeg! Fått låne ett bilde av Ann-Kristin. Ett ekte blinkskudd vil jeg si;)

 Som sagt var Birk relativt sliten da vi kom hjem;) Men jeg er sikker på at han har kost seg alle steder;)

Nydelige Luna:


Som overskriften sier har Birk nå blitt stoor! 9 måneder, og junior på utstilling. Ingen valp mer. Vi har mye spennende vi gleder oss til fremmover! Er meldt på en helg med sporkurs og to utstillinger. I tilegg til mange fine turer og kos som vi alltid har! Vi har bestillt ny tøff sele med kløv som vi håper å få i løpet av uken ( kløv kun for tilvenning uten vekt selvfølgelig) Og har nok en spennende helg i vente! ;) Utenfor vinduene har det de siste dagene vekslet mellom strålende vårvær med tørre bakker, og regn og møkkavær. Siste befinner seg ute i skrivende stund, men vi skal ut på tur allikevel! ;) Og takk for alle fine turer, middager, lekestunder og besøk vi har vært med på de siste ukene til alle som gidder ha oss på besøk!

Her en sliten Birkebølle søndag kveld:



Ha en super dag!


10 kommentarer:

  1. Kong Birk er en glad og lykkelig veltilpass fyr, som er veldig heldig som får være med på alt dere gjør:o)

    Moro å se hvordan han takler alt på strak labb!

    SvarSlett
    Svar
    1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

      Slett
    2. Tusen takk for det! Vi ville jo ha en hund som kunne være med oss på alt, og vaglte valp ut ifra det ønsket og har arbeidet for det fra dag en, så deilig å ha en fyr som tåler alt! Vi har vært veldig heldige med han;) Håper han trives med dette livet og;)

      Slett
  2. Gratulerer med 9 mnd Birkegutt!

    Høres ut som herlige helger på han der, kanskje det er best med hverdag og avslapning? :P

    Ååh, gøy med utstillinger da! Hvilke skal dere på? Og sporkurs, yay, det tror jeg blir artig! Vi skal også det, i mai, er ingen før det her oppe :/

    SvarSlett
    Svar
    1. Vi stiller i Letohallen nå på søndag. Første gang vi prøver oss så kan bli beldig spennende! Og så kommer vi til Kongsberg på lappespesialen. Sporkurs blir det tredje helgen i mars om vi blir nok deltakere;)

      Slett
    2. Artiiig :D Lykke til! Går sikkert supert, alt sammen (:

      Slett
  3. Flotte kong Birk som er blitt så stor. Flinke dere er med han, dere vil virkelig ha igjen for alt dere "utsetter" han for nå. Vårt eneste problem med Frost etter alt han har vært utsatt for av opplevelser er at han er fryktelig ivrig av glede og til tider litt for mye av det gode:) Men man skal ikke klage!

    Gleder meg til å møte dere på Kongsberg.

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk takk;) Det har vi snakket om amnge ganger ja, heller en litt for glad og ivrig hund enn noe som helst i andre retning, sint, nervøs osv. Så nei, man skal ikke klage;)

      Vi og gleder oss veldig!

      Slett
  4. Birk har jammen med et innholdsrikt liv ;) Blir flott når dere kan ta felles rideturer sammen, ikke noe som er mer herligt en det!

    Lykke til i Letohallen, å så er det jo snart søskentreff på kongsberg!

    SvarSlett