lørdag 26. november 2011

Birk 6 mnd!

Lille vakre vennen <3

Plutselig er du et halvt år gammel! Det har vi feiret med nye leker som var stor stas!  Lille bølla på 4 kg som vi hentet hjem er nå 17 kg tung, og en enda større bølle;) Neida! Begynner vel kanskje å få skikk på luringen. ;) Birk er i hvertfall en gladgutt uten like, som man savner om man har vært på butikken en tur. Her er det også det samme om man har satt på en klesvask (3 min borte) eller faktisk hatt eksamen ( flere timer borte). Birk blir like glad og kaster seg rundt når vi kommer inn. Verdens beste Birk!




Vi var også så heldige å ha Marianne på besøk på tirsdag, som var veldig koselig. Håper hun er like fornøyd med valg av eiere som vi er med opdretter og valp. Gøy å få vist frem vår lille (store) rakker!

Vi fikk også i siste liten kastet oss rundt for å få sett på lappene på dogs4all, og snakket ikke om annet hele veien frem. Litt lite gjennomtenkt ( da vi egentlig skullle lese til eksamen). Selvfølgelig var ringen fyllt med en helt annen rase når vi kom frem, og skuffelsen var til å ta på... Ikke 30 lapper, men noen teite firbente som ikke var verdt å kaste en blikk på en gang. Det var jo selvfølgelig dagen etter vi burde ha vært der! Vi fikk uansett sett og hilst på flere lapper rundt omkring, og kjøpt masse nytt til vår egen krøllhale! Skal skjekke tre ganger før vi gjør samme feilen igjen!

I kveld tror jeg Birk skal få en oksemuskel som halvtårskake!

Og snart er det ferie med bare kos! Vi gleder oss!

4 kommentarer:

  1. Gratulerer med halvtårsdagen,skjønneste Birk! tipper du har kost deg med både muskel og god mat :)

    SvarSlett
  2. Det er tydelig at det er stor forskjell på disse lappene, for vår lappe fyller straks 1 år, og han ligger på mellom 14 og 15 kg.
    Gratulerer med 5 mnd til Birk! :)

    SvarSlett
  3. Gratulerer med dagen litt på etterskudd Birk. Den ble nok feiret som seg hør og bør:o)

    SvarSlett