onsdag 30. november 2011

Lekestund i stua

Birk fikk ny leke fra dogs4all (flere)! Han er bare så søt! Litt langtekkelig kanskje, men lenge siden vi har lagt ut film nå! Liten kar som er veldig glad i leker! Bare venter på dagen han slipper den i svingrunden sin, og den dundrer rett i akvariet eller tven, den ringen er rimelig tung når den kommer flyvende!

I morgen er det 1. desember, noe Birk (uvitende) gleder seg veldig til! Da skal ha få en splitter ny julenisseleke! Hvem gleder seg mest? Birk eller vi?  Skal prøve å få dokumentert det.


Legger ved noen bilder av superbirk i mørket, ingen tvil om at denne skal synes! Verken Birk eller Håkon er like fornøyd som meg:P hehehe... Men han er jo min lille engel! Engler må passes på! Han ser ut som et nytent juletre når vi går ut om kvelden! Og her er det mørkt fra klokken tre!

Stakkars liten, ikke fornøyd når han kles opp som julegrana selv. Det er Ingen tvil om at han er verdens beste juletre! <3 Og fornærmelsen går over så fort vi er ute døra!  For Birk sin del (er ikke like sikker på at det går over i det hele tatt for Håkon)!
     
                                            Julegrana klar for tur! Litt fornærmet??

       Han står ikke så mye stille som dere sikkert ser. Synes derimot! Oh yes!





Ønsker alle en super kveld!

5 kommentarer:

  1. Som sin mor ja ;) herligt at de har sååå stor glede av en liten leke ;) Å for en fin vest!! den har vi og ;) Viktig at hunden synes!!

    SvarSlett
  2. Hehe, koselig å se filmen, og han ville nok gjerne ha deg med på leiken :)))
    Refleks er viktig! Jeg investerte i en ny Hurrta-sele. Den har god refleks, og det er refleks i leiebåndet... så da er det det samma hva jeg har på meg..
    Har dere "gjerda" inn akvariet? Er'n glad i fisk, den gutten??

    SvarSlett
  3. Vi har hurtta sele, enig at den har god refleks! Må opp i strl. 80 nå, ( y selen ) den vi har begynner å bli litt trang rundt hodet! Hehe, gjerdet er ikke rundt akvariet. Det er en "trekant" som er veldig fin å bruke som dør i åpningen der. Har ikke dør. Birk har jo vært syk en stund, og har mye raptus- da er det kjekt å begrense området litt! Men ja! Du kan si det er noen få snutemerker i akvariet! Han har skjønt han ikke får hoppe, men står å dytter nesa inn og logrer når fiskene forsvinner i panikk!

    SvarSlett
  4. Vår lappegutt har den samme leken, og der har tauet forsvunnet gitt. Bare en liten knute igjen, og den bærer han stolt rundt :)
    Og så er det tydeligvis en typisk lappe-greie å ligge på rygg og leke :)
    Og så må jeg si beklager, jeg gratulerte Birk med 5 månedersdagen i forrige innlegg, jeg mente selvsagt 6 måneder.

    SvarSlett
  5. så fin vest! Kero har fått lik i førjulsgave:)
    artig å se han leke:) si fra om dere finner noen leker som holder mer enn en kveld eller 2, for det har vi problemer med å finne:p

    SvarSlett