tirsdag 8. november 2011

Kolleltivlappen

Trygge kjære Birk! Må bare vise noen bilder på Nasjonaltheateret ( er noen måneder siden). Viser hvilken ro Birk tar livet som byhund og kollektivlapp med! Han er fantastisk! Lille valpen som legger seg ned uansett hvor vi er. Folk kan nesten tråkke på han uten at han reagerer. Og om klokken er fire og hele perrongen og alt av tog er stappfullt og han ender med å sitte sammenklemt i ett trappetrinn på toget bryr han seg ikke. Kanskje han bare er glad for å få være med? eller bare veldig vandt med det? Uansett håper vi det fortsetter slik! Har kjøpt oss hund for at han skal være med oss i alle situasjoner og på alt vi gjør, og da må han rett og slett reise litt!( bildet er tatt 03.09 )Altså var ikke gutten gamle skrua!






Om han skulle reagere på noe så er det forid han er overglad i alt og alle! Han vet å få oppmerksomhet! Men heller en overglad krøllhund enn en ikke glad! Et stort ønske var en gladhund som elsket alt og alle, og det har vi sannelig fått! ;) Lille sjarmtroll!

2 kommentarer:

  1. For en herlig liggestilling :) Han er utrolig søt, og en veldig lovende lapphund - det kan man trygt si! Kos dere fortsatt :)))

    SvarSlett
  2. Haha, så herleg. Det er utruleg godt når hundane er slik - trygge og stabile! Har det slik sjølv med Heino, og eg synst det er SÅ deilig å sleppe å vere redd for om hunden kanskje slår seg vrang dersom ein tek han med på noko nytt.

    SvarSlett