søndag 25. mars 2012

Lapper så langt øye kunne se.



Da er vi hjemme fra vår første Kongsbergutstilling! Vi er egentlig superførnøyd med dagen og begge enige om at dette er en opplevelse som godt kan være med de neste årene som kommer. Veldig koselig rett og slett! Som nybegynnere i gamet er vi i hvertfall utrolig fornøyd! Skulle nok ønsket å fått snakket ordentlig med enda fler, men vi får ta det igjen ved en senere annledning! En herlig dag med 100 lapper og omtrent det dobbelte antall av lappefolk vil jeg tro ;) Jeg hadde lovet å være flink til å ta bilder, men en dårlig plassering og mye å tenke på må jeg meddele at jeg var flink til å begynne med, og så sviktet det! Men noen ble det!

Selv om vi trenger mer trening fungerte stå heldigvis greit! Birkebølla <3


Vi var tidlig ute, første gruppe, junior hannhund. (men da sist i den gruppen). Ble en del venting i ringen, men alt i alt er i hvertfall jeg ( som ikke gikk med Birk) Utrolig stolt av min lille ekvipasje ute på banen. Birk gikk over all forventning synes jeg! Vi hadde jo fryktet ulike scenarioer, men dette synes jeg både Håkon og Birk taklet fint! ;)

Krittiken lød som følger:

" bra storlek, bra proposjoner i kroppen, bra ører, bra benstilling, bra pelskvalitet, bra hale, mer stopp ønskes, burde vært mer utfylt og kraftigere. trivelig tempramang, bra overlinje " Så alt i alt synes vi det var riktig mye bra her!






Vi endte med en blå sløyfe, andre preime,  og var mer en fornøyd med det! ;) Tror det var fint for Birken og at dagen var " ferdig" så tidlig. Resten av ble han liggende å titte, frem til vi fikk sluppet "lappevenngjengen" i skogen senere. En film av de fire hvite rumpene finner dere på Kennelbloggen til lappenvenner:  ANBEFALES!


http://kennellappevennen.blogspot.com/2012/03/lapphundspesialen.html

Eero ( bror Birk ) fikk også en fin blå sløyfe i dag, relativt lik kritikk som Birk egentlig. Vi koste oss stort med Jørgen og Siri så utrolig hyggelig at de og tok turen! Og litt gøy egentlig at de to guttene gjorde det ganske jevnt! ;) Fine Eeroen! Heldigvis har vi hatt lekedate med Eero innimellom, og det håper vi kan fortsette, så gutta kan kose seg sammen fremover og;)





Mamma Mira fikk også blått i dag. Ble også 4. beste tispe i åpen klasse;) Det beste med å ha Mira der er den herlige lille kroppen som klemmer seg inntil deg og skal ha KOOOOS! ;) Vi har jo ikke sett henne siden vi hentet Birk, så det var utrolig gøy å se henne igjen, og se hvordan Birk har blitt i forhold til henne ;) Han har nok vokst fra sin mor, men ser ut til å ha blitt samme kjelegrisen i hvertfall;) Det er vi glad for!




Sist men ikke minst må det nevnes at Tinka ( Birk sin søster ) stakk av med den røde sløyfen! :) Hun ble 3. beste tispe og var utrolig flink;) Var nok noen stolte eiere som fikk levert lille skjønne hunden sin den kvelden! Og det med rett. Var utrolig morro å se henne igjen;) Sist vi så henne var hun åtte uker. Hun har blitt en sann kopi av sin mor. Man må faktisk se en gang ekstra for å være sikker på hvem man snakker med!



Når gjengen var ferdig med leken dro vi hjem med en sliten og fornøyd gutt i bilen ;)

En super dag med hyggelig mennesker, masse flotte hunder og solen stekende på himmelen! ;)



Tre glade søskenrumper og Mamma Mira sitt søte anssikt!

Ganske sikker på at det er en Mirarumpe? Har desverre lite fine bilder av en og en hund.



Fine Eeroen!

Birken er sliten og synes det er varmt!

Birkebølla

En stykk kjempefornøyd Birk med pinnen i munnen ofg fire stykker jaktene bak

Tinka har pinnen! Gutta boys prøver å få tak i den

Birkepause i lyng med lyng i pannen!

Med forbehold om feil tror jeg vi har Birk først, nøye jaktet av Eero, så Tinka og til slutt Mira


Fire glade hvitee rumper i lek <3


Here tror jeg det er tre søskenrumper som stikker opp fra lyngen





Til slutt portrettbilder av de fine valpisene våre! 

Eero: 

Foto: Marianne Velle


Tinka: 

Foto: Marianne Velle





Birk: 

Foto: Marianne Velle

15 kommentarer:

  1. Så fin kritikk på Birkeen deres, han er jo så flott! :) og flinke var de i ringen altså! Moro å se på dem.

    Å så deilig for de å få springe og herje i skogen etter en sånn lang dag ned venting og titting :)

    -Kristin

    SvarSlett
    Svar
    1. Tittet på bildene deres igjen, de var jo så herlige, å tror du ikke jeg ser min lille pelsball sitte å geipe i ringen på det ene bildet da, det var ikke pen oppførsel i ringen av Leo gitt :p hehe

      Slett
    2. hehe, så det selv nå gitt:P han viser bare at han har proff handler og ikke vi :P herlig!

      Slett
  2. Gratulerer med fin kritikk!!:-) han er jo bare så flott! Kjente han igjen i ringen:) Vi røyk også ut i første omgang med Kero da vi stilte han på kongsberg for første gang i fjor, men var veldig fornøyd med at vi fikk blått da:) Så heldig dere er som har så god kontakt med "slekta" til Birk! ser ut som dem nyter veldig godt av det!!:D tenk så heldige å få avslutte en stressende dag me hundre bikkjer rundt seg, med å springe og leke i skogen sammen!! stakkars kero, ble bare biltur hjem på han:p

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk, det var hyggelig;) Spesiellt fra de som nesten vant hele greia;) Tror nok de koste seg ja! Men har jeg forstått det rett så lever nok Keroen ett ypperlig lappefriluftsliv sånn det skal være, så tror nok ikke på noen måte at han lider noen nød;)

      Slett
  3. Gratulerer så mye med supert resultat! Artig at alle i familien gjorde det så bra :D Flott slekt, med andre ord.

    Og skjønner at dere sliter med å se forskjell på de slektstreffbildene ja, haha! Snakk om familielikhet.

    Tusen takk for maaaasse fine bilder for meg til å se på :D

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk;)

      Ble litt labert med bilder, har noen fler, men følte de ikke trengte å legges ut når det er så utrolig mange andre som har tatt masse bilder. Bla. Albumet til Eva, om du fikk sett det?

      Slett
    2. Albumet til Eva har jeg sett ja, helt supert! Man får jo aldri nok bilder av sånne fine hunder (:

      Slett
  4. Gratulerer med flott kritikk og vel gjennomført utstilling. Utstillingen i Kongsberg er bare kjempekoselig. I den ene bildet fra ringen synes jeg da Birk ser noe i nærheten av proff ut jeg:o)

    Så deilig for familien på fire å få "lande" alle inntrykkene etter utstillingen med å løpe sammen i skogen:o)

    Jeg skulle så gjerne ha snakket mer med dere, og når jeg kjørte ut av parkeringsplassen så jeg dere så vidt. Vi må ta det igjen:o)

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk;) Han oppførte seg i hvertfall! Så vi er fornøyd! Og ja, det var bare vanvittig koselig, så absolutt noe vi kunne gjøre mer av! Like mye for sosialisering og hyggens skyld!

      Vitar det igjen en annen gang! ;) Men du får uansett ha masse gratulerer med Millis flotte resultat! Vi heide på dere for å få dere helt til topp;) Det hadde vært så morro! ;)

      Slett
  5. Det var jo en kjempefin kritikk, så dere i ringen og dere gikk jo som om dette var en hverdagslig ting - virkelig proffe så dere ut!

    Men jeg så dere ikke etter at dere var gått ut av ringen, så jeg fikk jo aldri sagt hei... Bedre lykke neste gang!

    Gratulerer nok en gang:)

    SvarSlett
    Svar
    1. hehe, det var veldig hyggeelig sagt, men vi er nok på langt nær så stødige som dere to inni ringen! ;) Dette kunne Frost!

      Vi får det nok til senere;)

      Takk;)

      Slett
  6. Jammenm med hadde du fått tatt mange herlige bilder av gjengen vår ;) Kjempe koseligt med litt søsken lek eterpå, tror hundene koste seg skikkelig da ;) Mira og Tinka sov hele veien hjem ;)

    SvarSlett
  7. Så flotte bilder! Gratulerer med godt resultat på utstillingen! og så fint at dere likte dere! Da ser vi dere nok igjen:)

    SvarSlett