mandag 22. august 2011

Angry birds!

For de av dere som har hørt om Angry birds spillet man får på de fleste telefoner om dagen, så er dette en blogg som MÅ leses! Har man først begynt på dette hersens spillet, som er rimelig avhengighetsskapende, så er det vanskelig å komme seg unna! For de som ikke kjenner til spillet, er poenget i enkle trekk et brettspill der du skal "drepe" grisene som stikker av med fuglenes egg, ved å skyte fuglene på dem. Høres det passe teit ut? Ja, da er det forklart riktig, for det er nettop det det er. Men til poenget! Vi klarte jo selvfølgelig ikke la være! Når man har en liten gutt som er så glad i leker, da må han jo selvfølgelig få spesialbestilte angry birds-bamser! Bildeserien under viser Birk som fikk møte sine nye "venner" i Frognerparken, som er vår hage (derfor båndet).

Her er grisen (med bart). Nesa er fin å henge i synes Birk!
  Og her har vi den velkjente røde fuglen:
 Birk sitt første møte med de nye "vennene"
 Man må sitte pent og spørre om lov, før man får ta! "PLEEEAAASE?? Kan jeg drepe nå?"
 Selvfølgelig Birk! "Værsegod" :











Nå er som tidligere nevnt poenget at fuglene skal ta de slemme grisene! Birk var ikke riktig enig i det konseptet og ville stort sett bare drepe fugler, men litt overtalelse hjelper alltids, og han var ikke kjempevond å be. Griser kan drepes de og!





 En liten pause kan man ha (med grisen trygt i munnen) mens man titter på måker og ender som skriker!

 Jeg vil haaaaa den pappa!!!
" Oh yeah!"


Selvfølgelig er det best å drepe begge samtidig:


Både fuglen og grisen lever fremdeles!  Vi kan rapportere om at Tigern (fra tidligere blogg "Birken og Tigern") har fått fjernet halsen, og sydd hodet rett på kroppen av mormor! Vi gleder oss til å få han hjem fra sykestua på Fjellhamar!

Følg spent med oss i fortsettelsen av The angry birds story :D



6 kommentarer:

  1. For ei morderisk bikkje dere har fått dere da!! Ta liv av både fugler og griser ;) haha! Godt bestemor kan fikse avdankede leker, bare vent til Birkus blir LITT større, så må nok fuglen og grisen også snart på sykestua! Får det er kraft i de nye tenner!! Så foresten ut som om han hadde tilskuere også han Birk, under grise/fugle bankingen !!

    SvarSlett
  2. Hehe, jeg er vel redd de må på sykestua med disse tennenene og, men enn så lenge er de hele og "fine". Var under en grille utflukt i frognerparken hvor vi fant ut at det var morro og ta de med og knipse litt! Strålende vær og en nydelig valp i frognerparken gir litt tilskuere! :D

    SvarSlett
  3. Gry, Milli og Tjorven23. august 2011 kl. 06:06

    Herlige bilder. Angry Birds er livsfarlig, det er jo fullstendig avhengighetsskapende. Takk til Birk som tar grep, og frigjør oss fra dette;o)

    SvarSlett
  4. De lever ;) Virker faktisk ganske holdbare enn så lenge! Men han har ike fri tilgang på dem, det skal sies! :D

    SvarSlett
  5. Det er egentlig kjempesmart! Bare la ham "låne" dem når dere skal leike og kose dere ekstra mye, liksom. ;)

    SvarSlett