fredag 12. august 2011

Birk på båttur!




Tøffingen ville stå foran i båten på vei hjem, for å titte på alt!


På tirsdag fikk vi med oss foreldre Solberg ("bestemor og bestefar Birk") på båttur! Dermed tok vi først t-banen til oslo s, før vi tok toget til Eidsvoll. Deilig å se at Birk bare legger seg ned og sover over alt vi reiser, om det er i bil, på bane eller tog. (han skal jo tross alt være kollektiv de neste årene). Han er fantastisk å ha med! Så kjørte vi ut til båten og spiste en herlig lunsj i finværet. Birk var fantastisk. Uredd og rolig. Sov stort sett hele veien.. Opp ned i bil og båt gjør ingenting. På tilbakeveien ville han også stå foran og titte! Veldig herlig å ha med en sånn gutt;)

Og takk for nok en fin tur;)






Opp ned i båten <3


Sover på toget;)


Birk ser på Duer!

Oslo sentralstasjon skremmer ikke tøffingen vår. Tog kommer og går uten at han registrerer det. Folkemengder og alt mulig rart har ingenting å si. Men Duene! De er spennende! Skulle tro det var en setter vi har fått med oss hjem av og til:P

7 kommentarer:

  1. Hei. Så koselig å lese om nydelige Birk og deres gjøremål. Han er virkelig skjønn! Det er utrolig hvilken glede de gir oss disse små! Vi skal følge nedpå dere!

    SvarSlett
  2. Så gøy! Har fulgt deres blogg lenge, så det er jo litt stas!

    SvarSlett
  3. Hei! Så hyggelig å treffe Birk på blogg! Og så flinke dere er med sosial trening. Det vil dere ha mye igjen for! Nyt dagene med Birk! Tipper han er fra Marianne og kennel Lappevennen? Velkommen til å følge vår blogg: http://emma-birka.blogspot.com/

    SvarSlett
  4. Hei, så koselig å lese om Birk, hvor kommer han fra?

    SvarSlett
  5. Så gøy at Birk er så flink i båten da ;) Å over alt ellers også, sånn skal det være ;)
    Åsså må jeg jo si at Birk er min ORANSJE valp, som egentlig heter Miro ;)

    SvarSlett
  6. Det skal bli moro å følge deg :)

    SvarSlett
  7. Så gøy med mange hyggelige komentarer! Birk er som sagt over fra Mariannes kennel. Lappevennens Miro Eliel kaimopojka! Og ja, vi håper å få en del igjen for arbeidet. Utmerket grunnarbeid gjort fra dyktig opdretter, som også har gjort det lettere for oss;)

    SvarSlett