onsdag 17. august 2011

Liten og glad!



Her er en liten filmsnutt av Birk 2. kvelden på hytta. (altså andre kvelden vi hadde han). Var denne filmen jeg ikke fikk lagt ut der oppe, så nå er den endelig på plass! Minibirk koser seg i åkeren!

Har mange blogger på lager om dagen, må jo utnytte dette mens jeg har tid! Skal også prøve å få laget en liten oppsumering i forhold til de første tolv ukene, sosialisering, miljøtrening og valpekurs! Hadde vært morro å se hva vi har opplevd i forhold til brødre og søsken;) kanskje en kunne fått tips fra hverandres erfaringer!

Vi koser oss fælt med lille nurk! Han blir bare mer og mer herlig for hver dag som går! En ting er sikkert! Vi har fått oss en fantastisk bestevenn som vi skal dele alle turer, opplevelser, gleder og sorger med! Vi er heldige som har fått muligheten til å få denne karen i hus! Tenk at han er vår! Kos dere med nok en film! ( si ifra om de blir for kjedelige!)

Natta fra Birk, Håkon og Kristine

2 kommentarer:

  1. Han hopper att og fram akkurat slik som kaninen min gjør,jo :)))) Er så søt når'n kommer for å få litt kos!

    ps. du burde kanskje endre kommentarinnstillingen, slik at flere får muligheten til å kommentere ;)

    SvarSlett
  2. Herlighet altså! tenk å mye han har vokst på denne månden!!! Film er forresten aldri kjedeligt ;)
    Flott med oppsummering ja, da kan du kanskje se hvilke tingh dere bør gjøre mer av også, å hvor dere har vært svært flinke ;)

    SvarSlett