fredag 12. august 2011

Birken og tigern.

Birk var så heldig å få en brasiliansk tiger av tante Anette som kom hjem fra en lang ferie i sommer! Birk eeelsker Tigern! Jeg er ikke sikker på om det er gjensidig. Desverre for tigern går det hardt for seg når han får gjennomgå... Allerede etter noen timer måtte mormor sy ryggen til Tigeren, men operasjonen gikk fint, og Birk så ikke ut til å reagere på det. Nå derimot står det værre til med stakkars tiger. Bildene nederst i bildeserien snakker for seg. Men jeg kan fortelle såpass at vi nå vurderer om tigeren skal miste halsen sin, og få sydd hodet rett på kroppen. For tiger, det må Birk ha!



Vi har desverre ikke noe bilde av Tiger før vi ga han til Birk, tror vel bildet over er det nærmeste vi kommer en relativt uskadet verson.





Frosken er lettet over å få ligge i fred! Frosk er ikke kult når man kan drepe tigern! ( tiger er vanskelig å se her, men kan skimtes i Birk sitt gap:P)





Kua fra mormor derimot, har ingen garanti for å få ligge i fred. Kua er nemlig også e ganske så kul! (men ikke like lett å ødelegge, montro om brasilhundene er tannløse?) Det skal alikevel meddeles at kua mangler noen ører og litt pels på kroppen! Birk liker Kua såpass at tigeren får hvile litt!





En del bilder med dårlig kvalitet her, men det illustrerer vel kanskje tempoet og hva denne stakkaren får gjennomgå hver dag, mange ganger om dagen!






Og resultatet er ; En veldig sliten tiger, snart uten hals, og med ett digert hull i hodet. ( i tilleg til å være helt stiv av Birkesikkel og andre ulumskheter).

Men tiger, det må man ha <3

2 kommentarer: